BALTALI PASTORİZE GELENEKSEL KEÇİ TEREYAĞI

Ürünler >> TEREYAĞI

Keçi tereyağı hem çok sağlıklı, hem de pürüzsüz ve kremsi dokusu sayesinde müthiş bir gurme lezzet. %100 keçi sütünden yapılan keçi tereyağı, inek sütünden yapılan tereyağında bulunan kazein maddesini içermediğinden laktoza tahammülsüz bireylerde alerjiyi genellikle tetiklemiyor. Yenilenen Baltalı Keçi Tereyağı, şimdi artık tamamen geleneksel yöntemlere sadık kalarak üretiliyor. Günlük pastörize %100 keçi sütünün kendi kremasından yayıklama yöntemiyle yapılan Baltalı Keçi Tereyağı, keçi sütünün içinde bulunan sarı beta karoten A vitamine dönüştüğünden neredeyse saf beyaz renkte. İnek sütü tereyağına kıyasla aynı tutarlılık ve dokuyu gösteren keçi tereyağı, biraz daha düşük bir sıcaklıkta eriyerek mükemmel bir yayılım yapar. Keçi tereyağı günlük yemek pişirme için idealdir; ekmeğe kolayca sürülebilir; yumurtalara eklenebilir veya şimdiye kadar inek sütü tereyağını kullandığınız herhangi bir biçimde kullanılabilir. Üretim süreci Mandıramızda üç gün süren bu eşsiz lezzeti, ister Baltalı Büş Peynirinden alışık olduğunuz 200gr’lık paketlerde raflardan; ister elle şekillenen 300gr’lık paketler halinde tarttırtarak şarküteri kısmından alabilirsiniz. Öyle harika bir lezzet ki, şimdiden afiyet olsun!
Enerji ve Besin Öğeleri (100 g için)
Enerji (kcal/kJ) 3094/742
Yağ (g) 82
Karbonhidrat (g) 0.4
Protein (g) 0.7