Baltalı Keçi Peynirli Ispanaklı Mantar Dolması
Malzemeler:
- 18 iri mantar (yıkanıp, kurulandıktan sonra, sapları kesilmiş),
- 1 küçük soğan (doğranmış),
- 1/4 tatlı kaşığı kekik,
- 1 çorba kaşığı limon suyu (taze sıkılmış),
- 15 gr (1 çorba kaşığı) tuzsuz tereyağı,
- 1/4 tatlı kaşığı tuz,
- 1 çorba kaşığı natürel zeytinyağı,
- 2 diş sarımsak (ince kıyılmış),
- 250 g ıspanak (ayıklanıp, yıkandıktan sonra, sapları koparılmış ve sıkılarak süzdürülüp, iri doğranmış),
- bir tutam karabiber (taze çekilmiş),
- 100 gr Baltalı Seferihisar keçi peyniri rendesi